Η εταιρία
Η εταιρία SERFAL ιδρύθηκε απο τον Νίκο Σέρφα το 1987 στο Ναύπλιο με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και εφαρμογή κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου. Η επιχείρηση πολύ σύντομα καθιερώθηκε στον τοπική αγορά και διακρίθηκε για την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τη αξιοπιστία και την συνέπεια σε όλες τις εκφάνσεις. Σήμερα, συνεχίζουμε με την ίδια θέληση και μεγαλύτερη ακόμη ενέργεια και έχουμε διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες μας. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας, με τα προϊόντα μας να απευθύνονται τόσο στην ανέγερση νεων οικοδομών όσο και στην ανακαίνηση και αναβάθμιση των παλαιότερων κτισμάτων. Απο την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, με την εμπιστοσύνη των πελατών μας, συνεχίζουμε την ανάπτυξη και την εξέλιξή μας, παρέχοντας πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών δημιουργώντας διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης.

hands

Η φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας έχει στο επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη και σίγουρα αυτό μπορούν να το ομολογήσουν οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνεχίζουμε και επενδύουμε στις σχέσεις μας μαζί σας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα σας προτείνοντας λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία και δημιουργώντας προϊόντα που τελικά θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι διαχρονική και αυτό αντανακλάται στην συνεχή αύξηση των νέων πελατών που έρχονται απο συστάσεις σας.

Οι εγκαταστάσεις

Το ιδιόκτητο κτήριο μας που βρίσκεται στην Άρια Ναυπλίου αποτελεί την έδρα της επιχείρησης, στεγάζοντας τον άψογα οργανωμένο εκθεσιακό μας χώρο καθώς και μεγάλο μέρος της παραγωγικής μας διαδικασίας. Στην έκθεσή μας θα βρείτε καινοτόμα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, κορυφαίας ασφάλειας, λειτουργικότητας, υψηλής αισθητικής και design για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά.
Η τεχνολογική υποδομή της εταιρίας μας βασίζεται στην οργανωμένη παραγωγή, στα σύγχρονα μηχανήματα, στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά υπολογιστικά προγράμματα που σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο εξασφαλίζουν ότι το τελικό προϊόν θα διακρίνεται για την λειτουργηκότητα και την αξιοπιστία του και ότι θα είναι πάντα σύμφωνο με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές ρυθμίσεις. Όλα μας τα κουφώματα συνοδεύονται με το σήμα CE.
Στην παραγωγή των προϊόντων μας εφαρμόζουμε διαδικασίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας καθώς και με τα εγχειρίδια των τεχνικών προδιαγραφών των βιομηχανιών/προμηθευτών μας.

Η ομάδα
H SERFAL μια δυναμική ομάδα νέων ανθρώπων με κύριο μέλημα τους την ικανοποίηση του πελάτη μέσα απο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊοντων και υπηρεσιών. Οι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμη μας για πρόοδο και εξέλιξη. Φροντίζουμε υπεύθυνα ώστε να παραμένουν τεχνικά εκπαιδευμένοι και άρτια εξοπλισμένοι, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας για υπευθυνότητα, κοινωνική ακεραιότητα και αειφόρο ανάπτυξη.