Προσφορές

Η GOLDEN DOOR σε συνεργασία με την SERFAL, δημιουργεί και ειδικές κατασκευές για την κεντρική σας είσοδο, δίνοντας ελληνικό, πιστοποιημένο προϊόν στην κλάση ασφαλείας 4, με μοναδικά χαμηλό κόστος, που ασφαλίζει την κεντρική σας είσοδο ακόμη και όταν δεν είναι κλειδωμένη!

goldendoorlogo Επωφεληθείτε της εξαιρετικά χαμηλής προσφοράς μας που ξεκινά απο €490 + φπα.

offerpurple

Αξιοποιήστε την εκπληκτική μας προσφορά, που με την πλήρη αντικατάσταση των κουφωμάτων της κατοικίας σας, σας κάνουμε έκπτωση -25% στα ηλεκτροκίνητα μοτέρ της SOMFY για τα ρολλά των κουφωμάτων σας.
Εναλλακτικά, επιλέγοντας τα κουφώματά σας σας κάνουμε έκπτωση -40% στις σίτες οριζόντιας κίνησης. Προκειμένου να προσφέρουμε το επιθυμητό, για εσάς προϊόν, ανανεώνουμε συνεχώς τις προσφορές μας.


Εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, βρισκόμαστε δίπλα σας, επιβραβεύοντας την δική σας εμποστοσύνη στα προϊόντα και υπηρεσίες μας! Ελάτε σε επαφή μαζί μας, επισκεφτείτε τον οργανωμένο και πλήρη εκθεσιακό μας χώρο και ρωτήστε μας για τις εκθεσιακές μας προσφές.
                     Specialoffer


Επιλέγοντας να αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα, μέσω του προγράμματος, απο την εταιρία μας, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε την επιδότηση έως 70% στο σύνολο του κόστους της αντικατάστασης!

"Το παλιό σου σπίτι μπορεί να γίνει μια καινούργια αρχή"

Με τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», εξοικονομούμε χρήματα και ενέργεια, συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), ολοκληρώνοντας το θεσμικό πλαίσιο για την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων, προχωράει, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μία δέσμη οικονομικών κινήτρων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων του οικιακού τομέα, μέσω του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον».
Πρόκειται για ένα συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικιών που έχουν κατασκευαστεί πριν την εφαρμογή του Κανονισμού θερμομόνωσης και άρα είναι θερμικά απροστάτευτα, και είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας. Παρέχει κίνητρα στους ωφελούμενους να πραγματοποιήσουν τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις με στόχο να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους.
exikonomisispiti6