Ρολλά Παντζούρια Σίτες

Η σωστή σκίαση αλλά και ενδυνάμωση της θερμομόνωσης των σωστών κουφωμάτων επιτυγχάνεται με την χρήση των ρολλών αλουμινίου με φυλλαράκια αλουμινίου πολυουρεθάνης και pvc. Η κίνησή τους μπορεί να είναι είτε χειροκίνητα με ιμάντα ή με ηλεκτρικό μοτέρ (ασύρματο ή ενσύρματο) και μπορούν να παραχθούν σε διαστάσεις τέτοιες που να καλύψουν απο μικρά παράθυρα ως μεγάλες μπαλκονόπορτες.

expertSomfy Είμαστε μέλος του δικτύου Somfy Experts, το οποίο αποτελείται απο εταιρίες οι οποίες έχουν εξειδικευτεί και εκπαιδευτεί στην τοποθέτηση και εφαρμογή των ποιοτικών προϊόντων Somfy.
Σαν εξειδικευμένοι τοποθετητές, σας παρέχουμε υπηρεσίες, όπως διάγνωση, κοστολόγηση, τοποθέτηση και εγγύηση για τα προϊόντα Somfy ώστε να εκμεταλευθείτε πλήρως την ποιότητά τους.

Επιπλέον, με την χρήση θερμομονωτικών κουτιών ελαχιστοποιούνται οι απώλειες θερμότητας.

Εναλλακτικά, για διαφορετικού τύπου σκίασης υπάρχει και η δυνατότητα εφαρμογής παντζουριών, έχοντας περισσότερο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και κοντύτερα στις παραδοσιακές κατασκευές.

Σε κάθε μια απο τις εναλλακτικές μορφές σκίασης, απαραίτητη είναι πλέον η χρήση κουνουπιέρας και εντομοπροστασίας, στις οποίες έχουμε την δυνατότητα να παράξουμε σε κάθετη ή οριζόντια κίνηση, με σίτα ή πλισσέ. Τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων συστημάτων εντομοπροστασίας είναι η δυνατότητα κατασκευής και τοποθέτησης σε πολύ μεγάλες διαστάσεις κουφωμάτων, η πολύ εύκολη χρήση τους, η αντοχή τους στον χρόνο και η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που μπορεί να συνδυάζονται με τα κουφώματα.