Ποιότητα

100qualtiy Οι Πιστοποιήσεις
Τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας εκπέμπουν την αξιοπιστία μας που αποτελεί την βάση της φιλοσοφίας μας. Παρέχουμε αξιοπιστία για το τελικό προϊόν τηρώντας πάντα αυστηρά τις τεχνικές προδιαγραφές τόσο στην παραγωγή των κουφωμάτων όσο και στα άλλα στάδια, αυτά του εφοδιασμού, παραγγελιών, παραδόσεων και τοποθετήσεων. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τις τεχνικές προδιαγραφές των εγχειριδίων των βιομηχανιών που παρέχουν τις πρώτες ύλες και εφαρμόζουμε σωστά τις όλες τις παραγωγικές διαδικασίες. Όλα μας τα κουφώματα φέρουν την σήμανση CE εφαρμόζoντας το FPC.
Η Ποιότητα
Οι προσεκτικά επιλεγμένοι Έλληνες προμηθευτές μας, αποτελούν σημαντικότατο κομμάτι της δουλειάς μας. Η εμπιστοσύνη τους σε εμάς είναι διαχρονική και συνοδεύεται με την παροχή εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και τεχνογνωσίας. Εμείς, πιστοί στην φιλοσοφία μας για εξαρτήματα και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και βοηθητικά εργαλεία και υλικά, έχουμε δημιουργήσει τις καλύτερες συνεργασίες με ελληνικές και διεθνείς βιομηχανίες με σκοπό να παρέχουμε με την σειρά μας στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Εξυπηρέτηση
Στόχος μας να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες σας!
Η εξυπηρέτηση σας, είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς. Οι εκατοντάδες πελάτες που εμπιστεύθηκαν την SERFAL και αντικατάστησαν τα κουφώματά τους ή τοποθέτησαν κάποιο άλλο απο την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, επέλεξαν την αξιοπιστία και την υπεραξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, κοιτώντας την κάθε συνεργασία μας με τους πελάτες ως μοναδική. Έτσι, σκοπός μας είναι η κάθε συνεργασία να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών μας.
supportSRFL
Η Άμεση Αντίδραση
Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν επίσκεψη-έλεγχο και αυτοψία στον χώρο σας απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Κάθε σας απορία θα απαντηθεί και για κάθε πρόβλημα θα δωθεί μια λύση. Τις τοποθετήσεις που κάνουμε, τις πραγματοποιούμε με σχολαστικότητα και μελέτη και κάτω απο την επίβλεψη έμπειρου και εξειδικευμένου συνεργείου. Αν παρόλα αυτά, δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς σε 24ώρη βάση όλη την εβδομάδα.