Εταιρία
Συμπληρώσαμε πάνω απο 3 δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην, ιδιαίτερα απαιτητική αγορά, του ποιοτικού κουφώματος. Στην SERFAL συμπληρώσαμε τα 30 χρόνια και  προχωράμε στο μέλλον διατηρώντας το πελατολόγιό μας και τοποθετώντας ή αντικαθιστώντας κουφώματα στις επόμενες γενιές των πελατών μας. Βασικό μας αντικείμενο είναι η κατασκευή και τοποθέτηση ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και η παραγωγή μεταλλικών κατασκευών κάθε είδους, σχεδίου και μεγέθους. Ανταποκρινόμενοι όμως στις δικές σας απαιτήσεις, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα απο προϊόντα για την κατοικία, τόσο για την ανέγερση όσο και για την ανακαίνηση. Υιοθετήσαμε νέες τεχνολογίες και σύγχρονες τεχνικές διαχείρησης και εταιρικής διοίκησης, που σε συνδυασμό με την επιθυμία μας για σχέσεις αμοιβαίου οφέλους, δημιουργήσαμε και δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες.
cn1
Φιλοσοφία
Παραμένουμε πιστοί στο πρωταρχικό μας όραμα. Να δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες!
Όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στις σχέσεις μας μαζί σας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα σας προτείνοντας λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία και δημιουργώντας προϊόντα που τελικά θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάνοντας πράξη τις επιθυμίες σας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι διαχρονική για αυτό και εμείς συνεχίζουμε παράγοντας και τοποθεντώντας προϊόντα με συνέπεια και αξιοπιστία.
Εγκαταστάσεις
Απο την παραλαβή των πρώτων υλών έως και το τελικό προϊόν, η παραγωγή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα.
Η οργανωμένη παραγωγή, τα σύγχρονα μηχανήματα, τα εξελιγμένα υπολογιστικά προγράμματα σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο εξασφαλίζουν ότι το τελικό προϊόν θα διακρίνεται για την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του και ότι θα είναι πάντα σύμφωνο με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές ρυθμίσεις και συνοδεύομενο με το CE. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας EN ISO 9001:2008 καθώς και πιστοποιημένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές των τεχνικών προδιαγραφών των βιομηχανιών/προμηθευτών μας.
Προσωπικό
Πίσω απο το όνομα SERFAL, και όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχει μαζί μας μια δυναμική ομάδα ανθρώπων, πιστή στο όραμα και τις εταιρικές μας αξίες. Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι οι συνεργάτες μας και η κινητήριος δύναμη μας για πρόοδο, εξέλιξη και κοινωνική ευθύνη. Φροντίζουμε υπεύθυνα ώστε να παραμένουν τεχνικά εκπαιδευμένοι και άρτια εξοπλισμένοι, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας για υπευθυνότητα, κοινωνική ευαισθησία και αειφόρο ανάπτυξη. Τέλος, στηρίζουμε χρόνια τώρα όλες αυτές τις ελληνικές οικογένειες εργαζομένων, κόντρα στους δύσκολους καιρούς και συμβάλλοντας στην συνολική προσπάθεια για έξοδο απο την κρίση.